LÉZERVÁGÁS GYORSAN ÉS KEDVEZŐ ÁRON

laser cutted
Mi

mindent tudunk amit a lézervágásról tudni érdemes. Szakembereink több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a lézervágás területén, így számunkra nincs bonyolult vagy megoldhatatlan feladat.

Legyen szó alacsony költségvetésű prototípus gyártásról, vagy nagy számosságú ipari megrendelésről, bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni.

Vágható anyagminőségek, vastagságok

  • Szénacél, hidegen, melegen hengerelt lemez 20 mm-ig
  • Korrózióálló acélok és saválló acélok 8 mm-ig
  • Tűzihorganyzott lemez 4 mm-ig
  • Ötvözött alumínium (AlMg3) 6 mm-ig

Szeretne ingyenes árajánlatot?

Kattintson ide vagy hívjon minket a 06-24-489-765 telefonszámon!

A tervezéstől a tanácsadáson keresztül a kész termékig minden munkafázisban támogatjuk ügyfeleink elképzelésének pontos megvalósítását. Legyen akár részletesen előkészített vágási program, vagy csak egy kézzel rajzolt ábra, bármilyen tervből megvalósítható alkatrészt tudunk gyártani.

Technológia

A

lézervágási feladatokat a Trumpf L3030 – as CNC lézervágó gépünkkel végezzük. A TruFlow lézertechnológiának köszönhetően gyorsan, pontosan és gazdaságosan tudjuk elkészíteni a munkadarabokat.

A Trumpf L3030 segítségével el tudjuk érni az akár 3000mm x 1500mm -es vágási felületet. A hatalmas felületnek köszönhetően több munkadarab vágására van lehetőség, így további költségcsökkentést tudunk elérni.

Maradt még kérdése?

Bármilyen felmerült kérdésre szívesen válaszolunk. Kollégáink 24 órán belül válaszolnak!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Telefonszám

Üzenet

Szeretne ingyenes árajánlatot?

Kattintson ide vagy hívjon minket a 06-24-489-765 telefonszámon!

A magas minőségű munka záloga

Számunkra a legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, ezért cégünk 2011. december 09- én elnyerte az ÉMI-TÜV SÜD KFT. MSZ EN ISO 9001:2009 tanúsítását.

A minőségbiztosítási rendszerünk biztosítja, hogy mindig a lehető legmagasabb minőségen teljesíthessük ügyfeleink megrendelését, miközben kollégáink folyamatos képzésével mindig az elérhető leghatékonyabb technológiát használhatjuk.